Kaicsó, Muszubu, Ma: jegyezzük meg ezeket a fogalmakat. Ha nem, képtelenek leszünk teljes spektrumában értékelni a Mazda CX-60 belsőépítészetét, hiszen a japán márka dizájnerei ezeket a tradicionális japán manufakturális elveket alkalmazva rendezték be a hamarosan piacra lépő nagy szabadidőjármű ötszemélyes belső terét.

A ’ma’ az üres tér nyugalmát és méltóságteljes szépségét fejezi ki. A leendő autó belső teréről közzétett egyetlen részletfotóból nehéz volna érdemi következtetéseket levonni, de az tény, hogy az utas előtti terület nem lesz túlzsúfolt – semmi másodlagos képernyő, kiegészítő kezelőfelület vagy telefontartó felület.

A hátsókerék-hajtású CX-60 másik nagy újdonsága a ’kaicsó’, amely a különböző anyagok és eltérő texturájú felületek kombinálásából születő harmóniát testesíti meg. Sima és bordázott felületek, kicsi és nagy lyukak találkoznak a fotón látható felületeknél, a leírás juharfát, Nappa bőrt, japán szövetanyagokat és krómozott részleteket említ. Végezetül ott a ’muszubu’, egy japán rögzítési eljárás. A szó annyit tesz, összekötni, és itt a műszerfalpanel kárpitozását rögzítő öltésekre utal.