A Corvette Stingray és a frissen bemutatott Corvette Z06 egyaránt megrendelhető lesz azzal a 70th Anniversary Edition csomaggal, amely az ős-Corvette 1953-as színre lépését ünnepli.

A jubileumi különkiadás két vadonatúj árnyalatban rendelhető: az egyik egy háromrétegű gyöngyházfehér fényezés, a másik egy Carbon Flash fantázianevű metálfekete. Ha ezt túl egyszerűnek találná az ügyfél, az előbbihez selyemfényű szürke, utóbbihoz selyemfényű fekete sávozást kérhet.

70 éves lesz az ikonikus sportkocsi 1
70 éves lesz az ikonikus sportkocsi 2

70 éves lesz az ikonikus sportkocsi

70 éves lesz az ikonikus sportkocsi

70 éves lesz az ikonikus sportkocsi 6
70 éves lesz az ikonikus sportkocsi 7
70 éves lesz az ikonikus sportkocsi 8
Fotó megosztása:

Színtől függetlenül egyedi kerékagyburkolat díszíti az autót – maguk a keréktárcsák a Stingray, illetve a Z06 esetében eltérőek, de a felnik mindkét esetben piros szegéllyel feldobott sötét bevonatot kapnak. Szintén pirosak a féknyergek.

Az utastérben pirossal varrott kéttónusú sportülések (kétféle kivitelben) és piros biztonsági övek várják az utasokat; az üléseket és a kormányt nyersbőr betétek dobják fel. A küszöbbetéten, az üléseken és a kormánykeréken visszaköszönnek a kívül is elhelyezett évfordulós logók. A csomagot egyedi, piros varrású, logózott táskaszett teszi teljessé.

70 éves lesz az ikonikus sportkocsi 9

A 70th Anniversary Edition gyártása az év vége felé kezdődik, de ha megelégszel egy egyszerű 70-es logóval a centerhangszóró rácsán, illetve a hátsó szélvédő alján, felesleges megrendelned: ezeket az egyszerű grafikai elemeket minden 2023-as modellévi Corvette megkapja.

Ha viszont rengeteg a pénzed, és szívesen segítenél valami nemes célt, vegyél részt a 001-es alvázszámú Corvette Z06 jótékonysági árverésén. A 70th Anniversary Edition kivitelben készülő autó eladásából származó bevétel teljes összegét egy veteránok családjait támogató alapítványnak ajánlja fel a Chevrolet. Emlékezetes, hogy a középmotoros Corvette Stingray legelső példányát szintén elárverezték annak idején; abból az aukcióból hárommillió dollár jött be.

Az alábbi videón a 2023-as modellévi Chevy Corvette Z06 látható:

a videó a hirdetés után indul