2021 különleges év a Vezess számára, hiszen idén 20 éves a magazinunk. Az év egyik nagy durranása, hogy elkészítettük a Vezess Katalógust. Keressétek az újságárusoknál vagy rendeljétek meg nagy kedvezménnyel  a kiadónktól, ide kattintva.

A lap hátteréről azt érdemes tudnotok, hogy több mint tíz évig szerkesztőségünkben készült az Autókatalógus, amelyet most mások adnak ki. De annyira szerettük, hogy elkészítettük a saját katalógusunkat. Szinte ugyanazok az újságírók, szerkesztők dolgoztak hatalmas lelkesedéssel és szakmai alázattal a Vezess Katalóguson, akik az elmúlt tíz évben is, hogy összeállítsuk az új autókat bemutató gyűjteményt. A Vezess Katalógus több mint 240 oldalas, 190 oldalon képes-szöveges tartalommal találkozhattok, amihez 50 oldalnyi műszaki adat társul. Ha te is úgy rajongsz az autókért, mint mi, akkor ott a helye a polcodon!

Itt jönnek 2022 új autói 1

Olyan újdonságokról olvashattok benne, mint a BMW i4, a Honda HR-V, a KIA EV6, a Mercedes-Benz EQS, de az olyan népszerű modellek, mint az Opel Astra, a Peugeot 308 vagy a Škoda Fabia sem hiányoznak. Kíváncsi vagy a Dacia Joggerre vagy a Volkswagen legújabb villanyautójára, az ID.5-re? Ebben megtalálod! Nem elégedtünk meg a bemutatókkal, a 2022-es újdonságok mellé a Vezess Katalógusba írtunk autóteszteket a magyar utakon még nem látható újdonságokról, amelyeket a nemzetközi menetpróbákon vezettünk.

Itt jönnek 2022 új autói 9

Vezess Katalógus 2022

Összeállításunkban nemcsak az Európában kapható modellek szerepelnek, olvashattok a kínai piac autóiról is, ahogy nem maradtak ki az amerikai járgányok sem. Így például a Chery és a Nio mellett a Vezess Katalógusban szerepel az új amerikai fenevad, a 670 lóerős Corvette Z06, és a mifelénk is egyre népszerűbb Tesla összes modellje is.

Gyakran számunkra is kihívás, ha egy adott autóról szeretnénk pontos adatokat szerezni, de a Vezess Katalógus ebben is segítségedre lehet. Ha tudni akarod, milyen erős vagy mennyire gyors a kedvenc autód, akkor a táblázatainkban megtalálhatod.

Itt jönnek 2022 új autói 10

Vezess Katalógus 2022

A 2022-es Vezess Katalógust már megtaláljátok országosan az újságárusoknál, vagy megrendelhetitek kedvezménnyel online, a kiadónktól, ide kattintva. Forgassátok olyan szeretettel, ahogy mi készítettük Nektek!

A Vezess Katalógus mellett számos újdonsággal készültünk az idei évben. Mivel továbbra is elsősorban digitális termék vagyunk, így elindult a Teletank és a Fedélzetmester videosorozatunk, és megszületett első podcastünk, a Vezess Csapatrádió is.

Vezess Katalógus 2022

Vezess Katalógus 2022