Sokszor a váratlan helyzetekből lesz igazán nagy durranás, viszont akkora meglepetésre, ami most következik, nem számíthatott senki. Érkezik a Top Gun remake-filmje, és bár még november 19-ig kell várnunk rá, az már látszik, hogy maga Tom Cruise sem bírja már idegekkel, hát még mi.

A színész múlt hétvégén Silverstone-ban járt a Forma-1-es futamon, egyrészt hogy Hamiltonnal lógjon a bokszutcában, másrészt hogy a Channel 4 tévécsatorna promóvideóját is leforgassák vele. Ami viszont történt, az valami elképesztő összemosása mindennek, ami a világ legkirályabb dolgai között szerepel.

Tom Cruise, Porsche 911 GT3, Top Gun. Mi a közös nevező? 1

Tom Cruise, Porsche 911, Top Gun, Silverstone, David Coulthard és Mark Webber. Ha ezekből nem tudsz közös nevezőt vonni, nem baj, egészen eddig mi sem tudtunk. Érkezett ez a videó, ami egészen úgy kezdődik, mintha az új Top Gun film előzetese lenne, aztán olyan dolgok történnek, melyektől percekig a tenyerünkbe temetjük az arcunkat.

Vagy azért, mert állati jó, vagy azért, mert nem tudjuk hová tenni a látottakat. A két volt Forma-1-es pilóta, Coulthard – mellette az F1-es közvetítővel, Steve Jonesszal – és Webber csapat Silverstone-ban, amikor megjelenik szemből egy harmadik Porsche. A jelenetek között a régi Top Gunból bevágott snittek, alattuk a klasszikus zene szól, a szereplők pedig az ikonikussá vált mondatokkal dobálóznak. Erre nehéz szavakat találni, úgyhogy inkább irány a play gomb!