Komplett teljesítményszinteket ugrottak a Porsche Macan modelljei az alapkivitel, az S és a GTS is. Emellett a frissítéssel változott a külső, de még nincs szó az érkező elektromos változatról és a Turbóról sem, utóbbit azért várjuk nagyon, mert a GTS most pont olyan erős lett, mint a mostani Turbo.

Komoly változás érte a Macan GTS modellt, a 2,9 literes biturbó V6-os 60 lóerővel erősebb lett, vagyis 440 lóerőt teljesít mostantól Ez a még árlistában lévő frissítés előtti Turbo teljesítményével egyezik meg. 100-ra gyorsulása 0,4 másodpercet javult, 4,3 másodperc alatt éri el álló helyzetből, végsebessége pedig 270 km/h, ami magasabb, mint a kifutó Turbóé.

Erősebb lett minden Porsche Macan 1
Erősebb lett minden Porsche Macan 2

Erősebb lett minden Porsche Macan

Erősebb lett minden Porsche Macan 19
Erősebb lett minden Porsche Macan 20
Erősebb lett minden Porsche Macan 21
Erősebb lett minden Porsche Macan 22
Erősebb lett minden Porsche Macan 23
Erősebb lett minden Porsche Macan 24
Erősebb lett minden Porsche Macan 25
Erősebb lett minden Porsche Macan 26
Erősebb lett minden Porsche Macan 27
Erősebb lett minden Porsche Macan 28
Erősebb lett minden Porsche Macan 29
Erősebb lett minden Porsche Macan 30
Erősebb lett minden Porsche Macan 31
Erősebb lett minden Porsche Macan 32
Erősebb lett minden Porsche Macan 33
Erősebb lett minden Porsche Macan 34
Fotó megosztása:

A középső Macan S modell szintén teljes szintet lép, a korábbi GTS teljesítményével, 380 lóerővel folytatja tovább a pályafutását. 0,5 másodpercet javult a 0-100-as sprintideje, vagyis 4,6 másodperc alatt éri el a 100 km/h-t a Sport Chrono csomaggal. A belépő 2,0 literes négyhengeres turbós modell 250 lóerőről 265 lóerőre erősödött és 6,2 másodperc alatt éri el a 100 km/h-t.

Erősebb lett minden Porsche Macan 35

Az erőtöbbleten túl a GTS új adaptív légrugózást kapott, mely 15%-kal feszesebb, mint korábban, optimálisan tartja úton a sport SUV-t és jobb tapadást biztosít, mint elődje. Új 21 colos felnik jelentek meg a kínálatban, változtak a lökhárítók, de a fekete dizájn maradt, a felnik, a kipufogóvégek és a feliratok is feketék, hátsó lámpája áttetsző búrát kapott.

Erősebb lett minden Porsche Macan 36

Azok, akiknek ez nem lenne elég, kérhető a GTS Sport csomag, melyben a Sport Chrono csomag és a Porsche Torque Vectoring Plus is szerepel, javítva az autó menetteljesítményét főként kanyarodáskor. 18 irányban állítható sportülések, karbonszálas betétek is szerepelnek a megújult belsőben, ahol a Taycanéhoz hasonló érintésérzékeny kezelőpanellel ellátott középkonzol kapott helyet a rövidebb váltókar körül.

Erősebb lett minden Porsche Macan 37

Minden új Macan összkerékhajtással és hatfokozatú PDK automata váltóval szerelt és az utastérben mindenképp 10,9 colos kijelzőt találunk a középkonzol tetején Apple CarPlay-jel és Android Autóval. Sávelhagyás-figyelmeztető, első-hátsó parkolóradarok mindenképp járnak hozzá, a kibővített vezetéstámogató rendszerekért mind plusz pénzt kérnek a GTS modell esetében is.