A Yaris és a Corolla után most a C-HR is részesül a Toyota házi sportrészelege, a Gazoo Racing közepes szintű tuningjából. A többlépcsős sportosítási program GR Sport szintjén látványos optikai változások erősítik a modellt, de ez nem minden.

Sportosítja városi crossoverét a Toyota 1
Sportosítja városi crossoverét a Toyota 2

Sportosítja városi crossoverét a Toyota

Sportosítja városi crossoverét a Toyota

Sportosítja városi crossoverét a Toyota 12
Sportosítja városi crossoverét a Toyota 13
Sportosítja városi crossoverét a Toyota 14
Sportosítja városi crossoverét a Toyota 15
Sportosítja városi crossoverét a Toyota 16
Sportosítja városi crossoverét a Toyota 17
Sportosítja városi crossoverét a Toyota 18
Sportosítja városi crossoverét a Toyota 19
Sportosítja városi crossoverét a Toyota 20
Fotó megosztása:

Áthangolták a futóművet és a kormányművet, valamint nagyobb kerekeket és új abroncsot szereltek az autóra. A 225/45 R19 méret erős túlzásnak hangzik, de valójában ugyanakkora a gördülési ellenállása, mint az eddigi legnagyobb 18-as abroncsoknak, viszont pontosabban vezethető és kevésbé alulkormányzott tőle a jármű (és nyilván pokolian ráz is).

Ha sportos, akkor fekete részletek: a városi crossover első és hátsó emblémája, lámpaházai, oldalsó ablakai, lökhárító-betétei és hűtőmaszkja is mind sötét. Az utastér viszont ezüstben pompázik, piros-szürke öltésekkel varrott, Alcantara/bőr ülésekkel. 

Sportosítja városi crossoverét a Toyota 21

GR Sport vagy sem, minden 2021-es Toyota C-HR gazdagabb biztonsági felszereltséget kap. Az ütközést megelőző PCS rendszer mostantól aktív elkormányzással segít elkerülni a gyalogosok gázolását, valamint megakadályozza, hogy kanyarodáskor ütközzünk a szemből érkezőkkel (nagy íven irányt váltva) vagy a zebrán átkelő gyalogosokkal (kis íven kanyarodva). Fontos újdonság a gépkocsit a sáv középvonalában tartó LTA rendszer, illetve a teljes sebességtartományban aktív adaptív sebességtartó automata, amely a jelzőtábla-felismerő funkciótól kapott információk alapján képes automatikusan betartani az aktuális sebességkorlátozásokat.

Sportosítja városi crossoverét a Toyota 22