A Subaru sokaknak egyet jelent a sportos négyajtóssal, mely olyan sikeresen szerepelt a rally futamokon és ez a mai napig meghatározza a márkát. A WRX STI-ből ezért nem csak igazi sportváltozat készül, hanem azokra is gondoltak, akik nem szeretnék folyamatosan a boxer hangját hallani és küzdeni a kuplunggal. Nekik szól az S4, aminek most megérkezett a Sport# kiadása.

Fékezett habzású, CVT váltós sportlimuzin a Subarutól 1

A külső visszafogott a japán piacos modellen, a fekete hűtőrácsáról és splitteréről, valamint a 18 colos fekete alufelnikről ismerhető fel. Hátsó szárnyat nem kap ez az 500 darabos limitált szériás változat. A belsőben Recaro ülések találhatóak és alcantara bevonatú kormány. Ezen kívül plusz hangszigetelést is kap az autó, amivel a 200 Hz-es gördülési zaj az első üléseknél 0,6 decibellel, a hátsó üléseknél pedig 0,5 decibellel csökken a sima STI Sporthoz képest.

Fékezett habzású, CVT váltós sportlimuzin a Subarutól 21

Sportkupufogó (10%-kal több nyomatékot biztosít), sebességváltó olajhűtő, Bilstein DTMatic II első felfüggesztés és első-hátsó toronymerevítő is kerül a Sport#-be. A 2 literes, négyhengeres, turbós boxermotor 296 lóerős és 400 Nm nyomatéka van, ehhez összkerékhajtás jár és kizárólag fokozatmentes CVT váltóval érhető el. 12,1 millió forintnak megfelelő összegért csaphatnak le rá a japán vásárlók.

Fékezett habzású, CVT váltós sportlimuzin a Subarutól 22