Mostantól akár egy-két napos vidéki kiruccanásokhoz is elérhető a Mol Limo szolgáltatása, a nyárra új, napi díjas konstrukcióval készült a szolgáltató. A flottában emellett húsz új autó is megjelent, elektromos BMW i3-asokat is ki lehet bérelni. Ennek az autónak a hatótávja lehetővé teszi, hogy akár a Balatonig is eljussanak a felhasználók.

A BMW i3-asok havi díjas konstrukcióban 119, alkalmi felhasználás esetén 129 forintos percdíjjal használhatók. A napi bérlés árai is megvannak: a Kia Picanto, a smart, a VW eUP! és UP! 9999 forintos áron (alkalmi felhasználóként: 12 499), míg a prémium járművek, a Mercedes-Benz A-osztály, CLA és CLA Shooting Brake, valamint a BMW i3 15 999 forintért lesznek elérhetők egy egész napra havi díjasként (alkalmi felhasználóként: 19 999 Ft).

A napi díjas bérlés esetén a felhasználók elhagyhatják a zónát, de 100 km megtétele után 39 forint kilométerdíjat kell fizetniük havi díjasként, illetve 49 forintot alkalmi felhasználóként, kivéve a VW eUP és Smart autókra, amelyeknél nincs kilométerdíj. A használatot csak a zónába visszatérve, azon belül fejezhetik be. Az autók tankolása és töltése a felhasználókra van bízva.

Napi díjjal mehetsz a Balatonra a Mol Limóval 1

A Mol Limónál jelenleg is tart egy 30 százalékos akció, így átmenetileg még ennél is kedvezőbb áron próbálhatók ki az autók. Akció nélkül, csak a példa kedvéért egy péntektől vasárnapig tartó, balatoni kiruccanás Kia Picantóval 30 ezer forintba kerül havi díjas, illetve 37 500 forintba alkalmi felhasználók számára.

Ehhez jön még a kilométerdíj és az üzemanyag: mindegy, hogy a bérlés hány napig tart, az ingyenes 100 km-en felül minden kilométerért fizetni kell. Egy Budapest-Siófok-Budapest út legyen mondjuk 240 kilométer, vagyis legalább 140 kilométer biztosan feláras lesz (legalább 5460 forint). Az üzemanyaggal kapcsolatban csak annyi a feltétel, hogy a bérlés befejezésekor legyen üzemanyag a tankban, de ez úgyis csak azokat érinti, akik igazán sokat mennének az autókkal.

Egy nagyobb autóval, például a Mercedes CLA-val a háromnapos balatoni hétvége 48 ezer forintba kerül havi díjas, illetve 60 ezer forintba alkalmi felhasználók számára, plusz (esetleg) üzemanyag és kilométerdíj.