Közlekedési baleset történt május 19-én 18 óra 30 perckor Budapesten, a XX. kerület Vágóhíd utca és Szepesség utca kereszteződésében. Egy 68 éves férfi Mercedesével nem adta meg az elsőbbséget egy Nissannak, melyet egy nő vezetett.

Az ütközés következtében a Nissan áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol szemből egy szabályosan közlekedő autó érkezett. A szemből érkező autó sofőrje elrántotta a kormányt, és az útpadkának ütközött.

A padkának ütközött autó vezetője kiszállt, és a balesetet okozó Mercedes sofőrjéhez ment, aki ekkorra már kiszállt az autóból. A vétkes sofőr felvette az úttestről a Mercedes rendszámtábláját, majd beszállt az autójába, és az előtte álló férfit elütve próbálta a helyszínt elhagyni.

A vétlen férfi ettől a motorháztetőre esett, akit a menekülő sofőr 55 méteren át vitt magával a motorháztetőn. Az elütött férfi – aki könnyű sérüléseket szenvedett – mindvégig erősen kapaszkodott a Mercedes motorháztetőjébe, és csak lélekjelenlétének köszönhette, hogy nem történt tragédia.

A balesethez riasztott rendőrök az erősen ittas 68 éves férfit a helyszínen elfogták. Kihallgatását követően őrizetbe vették, vezetői engedélyét elvették.