Minden eddiginél fényűzőbb modellt készít elő a Lexus 1

LQ: ezt a betűkombinációt védette le a napokban az USA szabadalmi hivatalánál a Lexus. Ez önmagában még nem jelent semmit, de azzal összevetve, hogy a márka vélhetően már jövőre bemutatja eddigi leggrandiózusabb tanulmányának szériaváltozatát, több mint elgondolkodtató.

Minden eddiginél fényűzőbb modellt készít elő a Lexus 2

A Lexus LF-1 Limitless egy négyszemélyes, ötajtós luxus-terepkupé, meg nem határozott hajtáslánccal, lenyűgöző megoldásokkal. Az azonban eddig nem dőlt el, hova is pozicionálhatná a modellt a Lexus, hiszen az LC luxuskupé, az LS luxuslimuzin és az LX csúcs-terepjáró legjobb vonásait egyesíti magában a modell, annak tehát vajmi kevés értelme volna, hogy negyedikként melléjük állítsák az újdonságot.

Minden eddiginél fényűzőbb modellt készít elő a Lexus 3

Ha egy szinten nem lehetnek, akkor csak felettük – viszont akkor az eddigi névhasználati szokás szerint az L betűvel is kellett volna kezdeni valamit.

Minden eddiginél fényűzőbb modellt készít elő a Lexus 4

Akárhogy is, a dolgok jelenlegi állása szerint LQ-nak hívják majd az autót, és vélhetően szimpla, bár nagyteljesítményű hibrid hajtáslánc, illetve a tervezett LC F régóta rebesgetett, soha meg nem erősített 4.0 V8 turbómotorja kerülhet az ötméteres crossover orrába.