Igazi zsákbamacskának tűnik a NAV által árverésre kínált, lefoglalt járművek nagy része, mindig akad egy-egy érdekes darab. Leginkább az olcsó autók mozgatják meg az ember fantáziáját, pont ezért most megnéztük a kínálat tetejét.

Itt pedig meglepő tételt találtunk, a budapesti éjszakai élet guruló jelképét, a lánybúcsúk elengedhetetlen kellékét, egy rózsaszín (vagy magenta?) limuzint. A Lincoln Navigator alapokra épülő partiközpont kecsegtető ajánlat négymilliós kezdő licittel, van benne motoros tükör, TV és hangulatfények, bőrülések és 4 db szőnyeg, 10 db hangszóró, automata váltó, a szállítható személyek száma 10 fő.

Ez a NAV-árverések legérdekesebb tétele nyolcmillióért 1Ez a NAV-árverések legérdekesebb tétele nyolcmillióért 2Ez a NAV-árverések legérdekesebb tétele nyolcmillióért 3

Arra azért nem árt figyelni, hogy az adóhatóság nem kereskedő, ha bármi probléma akad a jó áron mért áruval, akkor nincs hova kopogtatni. “A jármű nem lett beindítva, a kilométeróra állása nem lett megállapítva. A jármű törzskönyve, forgalmi engedélye és rendszáma a Hatvani Kormányablak Osztálynál leadva, a forgalomból kivonva. A jármű alváz- és motorszámának nyilvántartásban szereplő adatokkal való egyezősége tekintetében az Adóhatóság felelősséget nem vállal, azoknak a hirdetményben történő feltüntetése csak tájékoztató jellegű az ellenőrzés feltételeinek hiánya miatt.

Az adatokat a megtekintés során bárki személyen leellenőrizheti a saját felelősségére. Az elárverezett vagyontárgyakért a NAV jótállással nem tartozik. A megtekintés során a résztvevők által nem észlelt, vagy fel nem ismerhető rejtett hibákért, a vagyontárgy esetlegesen előforduló vélt, vagy valós hiányosságaiért a NAV felelősséget nem vállal.”

Forrás: NAV Elektronikus árverési felület.