Milliomos vagy? Azt itt kevés lesz, ez a milliárdosok játszótere!

Megszoktuk, hogy a Neimann Marcus áruházlánc karácsonyi katalógusában minden évben vannak különleges ajánlatok, akár luxusautók is, de 2017-re sikerült überelni az eddigieket.  Szerintük kedvesünket meglephetnénk egy Rolls-Royce-szal.

Ám ez túl egyszerű volna, ezért a kínálatban kettő szerepel, azaz két kocsi. Egy a megajándékozottnak, egy pedig annak, aki adja. Mindössze 20 darab készül az „enyém és tiéd” kollekcióból, amelyben az egyik kocsi 439 625 dollár (114,7 millió forint), a másik 445 750 (116,3 millió forint).

Megdöbbentő, hogy az áruház szerint van 20 olyan pár, aki akar majd ebből a 230 milliós ajándékból.

Mindkét autó alapját az új Rolls-Royce Dawn, azaz a márka kisebb modelljének kabrió változata adja, amelyet a Neimann Marcus igényeinek megfelelően szabtak egyedivé. Az egyik úgynevezett Como, a másik Saint-Tropez kivitelben született újjá, utóbbi a drágább.

Motorjuk azonos, 6,6 literes V12-es, 571 lóerővel és 780 Nm nyomatékkal. Ezzel kevesebb mint 5 másodperc alatt sprintelhetnek százra a kocsik és 250-nél is csak az elektronika állítja meg őket.

Ilyen karácsonyi ajándék nincs is 2

A Como változat a Comói-tó szellemét kívánja visszaidézni kék színével, amelyhez ezüst motorháztető és vászontető tartozik, fekete és szürke bőrbelső és szálcsiszolt alumíniumbelső díszítés teszi teljessé az egyediséget. Ehhez képest a Saint-Tropez variáns narancsszínű, szintén ezüst motorháztetővel és vászonnal, belül fehér bőr és barna fabetét díszíti. Ha kíváncsi vagy, milyen vezetni, itt többet is megtudhatsz a Rolls-Royce Dawnról.

Ha megvan a kellő összeg, akkor már csak azt kell eldönteni, hogy melyik autó kié legyen.