Milliomos vagy? Azt itt kevés lesz, ez a milliárdosok játszótere!

Megszoktuk, hogy a Neimann Marcus áruházlánc karácsonyi katalógusában minden évben vannak különleges ajánlatok, akár luxusautók is, de 2017-re sikerült überelni az eddigieket.  Szerintük kedvesünket meglephetnénk egy Rolls-Royce-szal.

Ám ez túl egyszerű volna, ezért a kínálatban kettő szerepel, azaz két kocsi. Egy a megajándékozottnak, egy pedig annak, aki adja. Mindössze 20 darab készül az „enyém és tiéd” kollekcióból, amelyben az egyik kocsi 439 625 dollár (114,7 millió forint), a másik 445 750 (116,3 millió forint).

Ilyen karácsonyi ajándék nincs is 1
Ilyen karácsonyi ajándék nincs is 2

Ilyen karácsonyi ajándék nincs is

Ilyen karácsonyi ajándék nincs is

Ilyen karácsonyi ajándék nincs is 10
Ilyen karácsonyi ajándék nincs is 11
Ilyen karácsonyi ajándék nincs is 12
Ilyen karácsonyi ajándék nincs is 13
Ilyen karácsonyi ajándék nincs is 14
Ilyen karácsonyi ajándék nincs is 15
Ilyen karácsonyi ajándék nincs is 16
Fotó megosztása:

Megdöbbentő, hogy az áruház szerint van 20 olyan pár, aki akar majd ebből a 230 milliós ajándékból.

Mindkét autó alapját az új Rolls-Royce Dawn, azaz a márka kisebb modelljének kabrió változata adja, amelyet a Neimann Marcus igényeinek megfelelően szabtak egyedivé. Az egyik úgynevezett Como, a másik Saint-Tropez kivitelben született újjá, utóbbi a drágább.

Motorjuk azonos, 6,6 literes V12-es, 571 lóerővel és 780 Nm nyomatékkal. Ezzel kevesebb mint 5 másodperc alatt sprintelhetnek százra a kocsik és 250-nél is csak az elektronika állítja meg őket.

Ilyen karácsonyi ajándék nincs is 17

A Como változat a Comói-tó szellemét kívánja visszaidézni kék színével, amelyhez ezüst motorháztető és vászontető tartozik, fekete és szürke bőrbelső és szálcsiszolt alumíniumbelső díszítés teszi teljessé az egyediséget. Ehhez képest a Saint-Tropez variáns narancsszínű, szintén ezüst motorháztetővel és vászonnal, belül fehér bőr és barna fabetét díszíti. Ha kíváncsi vagy, milyen vezetni, itt többet is megtudhatsz a Rolls-Royce Dawnról.

Ha megvan a kellő összeg, akkor már csak azt kell eldönteni, hogy melyik autó kié legyen.