Az évekkel ezelőtt általunk is körbeszaglászott Hustler mikroegyterű alapjaira épül az XBee modellcsalád, amely nem is egy, hanem rögtön három koncepciójárművet takar.

Közös jellemzőjük a 3670 mm-es hossz (ami egy bő arasszal nagyobb a Hustlerénél), a 167 centiméteres szélesség és a 1705 mm-es magasság; a tengelytáv minimális 2435 mm.

A szimplán Suzuki Xbee-ként ismert alapkivitel (lent) egyszínű karosszériával, fekete tetővel és külső tükrökkel, valamint szürke lökhárítóbetétekkel áldoz a célszerűség oltárán, a beltér fekete, a műszerfal fehér. Parányi motorja a nálunk is ismert 1,0 literes K10C blokk mild hybrid kivitelű (start-stop + fékenergia-visszanyerés) változata.

A Suzuki Xbee Outdoor Adventure tanulmány már látványosabb: külsejét, műszerfalát és ajtókárpitját fapanelek borítják; az egyedi felszereltség túraorientált tételeket tartalmaz.

A család harmadik tagja a Suzuki Xbee Street Adventure (nyitóképünkön), amely értelemszerűen nagyvárosi, divatos darab, a fabetéteket kiváltó sárga panelekkel, fehér tetővel és külső tükörházakkal. Az ülések és a padlószőnyegek szürke-sárga színvilágúak, a műszerfalat, az ajtókat és az üléseket XBee típusjelzés díszíti.