Túlságosan egysíkúnak érezhette a Q3 megjelenését az Audi, ezért távolabb húzta egymástól a különböző kiviteleket és csomagokat.

Sport kivitelben például módosított orr-résszel él tovább a modell, a szélső légbeömlők nagyobbak lettek, a középső nyílás alatti él festett kidolgozású, a hűtőrácskeret szürke.

Design kivitelben vízszintesen osztottak a szélső légbeömlők, a hasvédő lemezek matt ezüst színűek, a kerékívek és a lökhárítók kontrasztos elemei szürkék.

 

Az új S line csomag rombuszmintás légbeömlőket, kettéosztott első kötényt, valamint fényes fekete hűtőrács- és légbeömlő-betéteket kínál.

A negyedik újdonság nem csomag, hanem egy limitált kiadás: az Audi Q3 S line competition modell az S line optikai csomag külső elemeit alkalmazza, fekete kerékívekkel, ajtósávokkal, tetősínekkel, külső tükörházakkal és ablakkeretekkel. Szintén fekete a hátsó tetőspoiler és a lökhárító alja.

Az Audi Q3 S line competition utasterében motoros állítású deréktámasszal megspékelt sportülések találhatók, fekete bőr és szövet kombinációba kötve. Opciós a bőr-Alcantara, illetve a tiszta bőr kárpitozás. A műszerfalon zongoralakk betétek virítanak, a kézi váltón alumínium és bőr a váltógomb, az automata váltó mellé acél pedálsor és lábtámasz jár.

Interior

A lényegről meg ne feledkezzünk: a Q3 S line competition sportfelfüggesztést, drive select futóműállítást, valamint vezetőinformációs rendszert kap. Motorból a teljes paletta a vásárló rendelkezésére áll. Rossz hír viszont azoknak, akik tundrabarna Q3-t vettek volna: mostantól ez a szín nincs, helyette terepszín-zöld (Camouflage) kérhető. A képeken a tukánsárga látható, nem rossz.

A változtatások ősztől elérhetők, a kiszállítások még idén megkezdődnek.