Friss:
A helyszínelést a Gödöllői Autópálya Alosztály munkatársai befejezték, az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalanul halad. 

18:30:
Egyes hírforrások szerint nem kisebb torolódás, hanem baromi nagy dugó van, és leterelik a pályáról a járműveket.

Korábban írtuk:
Eddig tisztázatlan okból és körülmények között ütközött össze hat személygépkocsi 17 óra 20 perc körüli időben az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán Gödöllő térségében.


A baleset következtében személyi sérülés nem történt. A helyszínelést a Gödöllői Autópálya Alosztály munkatársai megkezdték. A forgalom jelenleg egy sávon halad. A balesettel érintett útszakaszon kisebb torlódás alakult ki. Kerülni a Gödöllői lehajtónál, a 3-as számú főúton tudnak az arra közlekedők. – adata hírül a Police.hu
Ezen a szakaszon hetek óta munkavégzés folyik, durván 10 kilométeren sávelhúzás van, és 60-as 80-as táblák, amit senki nem tart be, kevés kivétellel mindenki 100-110 km/órával halad, vagy többel (nem a hasamra ütöttem, a héten négyszer jártam arra). Így nem lennék meglepve ha ráfutásos baleset lenne a ludas, ami láncreakciót indított, a be nem tartott követési távolság miatt. Természetesen ez csak egy tipp, várjuk a hivatalos megerősítést.