Több mint három év kellett ahhoz a neve elhallgatását kérő áldozatnak, hogy sérelmével a nyilvánosság elé álljon; most viszont hatalmas összegre pereli a rendőrséget, amely tönkretette az életét.
Rendőrautó hátsó ülésén erőszakolták meg a tinit 1
Rendőrautó hátsó ülésén erőszakolták meg a tinit 2

Rendőrautó hátsó ülésén erőszakolták meg a tinit

Rendőrautó hátsó ülésén erőszakolták meg a tinit

Rendőrautó hátsó ülésén erőszakolták meg a tinit 7
Rendőrautó hátsó ülésén erőszakolták meg a tinit 8
Rendőrautó hátsó ülésén erőszakolták meg a tinit 9
Rendőrautó hátsó ülésén erőszakolták meg a tinit 10
Fotó megosztása:
Rendőrautó hátsó ülésén erőszakolták meg a tinit 11


Az akkor tizenhét éves lányt 2011 szeptemberében tartóztatták le szülőfalujában, a kanadai Tasiujaqban (jobbra). A fiatal nő részegen hangoskodott az utcán, ezért a rendőrök megbilincselték, és beültették kisbuszuk hátuljába. A lány azonban nem volt itt egyedül: már bent ült az akkor 24 éves Joe Kritik, akit annak ellenére bilincs nélkül szállítottak a rendőrségi járműben, hogy többszörösen visszaeső szexuális bűnöző volt; négyszer ítélték el nemi erőszakért.
A férfi nem is hazudtolta meg magát: miután a járművet vezető rendőr valamiért megállította a kocsit, és kiszállt, azonnal rátámadt a nőre. Amikor a rendőrök visszatértek, már nem volt rajta nadrág, és a magatehetetlen lányon feküdt.
A tinédzsert ezt követően sem orvosi ellátásban nem részesítették, sem a szüleit nem értesítették; az éjszakát a fogdán volt kénytelen tölteni.
Támadóját 2012-ben elítélték, és 39 hónapra rács mögé zárták. Most azonban az immár 21 éves, súlyos lelki sérüléseket szenvedett áldozat a rendőrséget is beperelte: 400 ezer kanadai dollárt (88 millió forint) követel kárpótlásként.
Az illetékes rendőrség annak idején lezárta a nyomozást az ügyben, és kijelentette, hogy az érintett fiatal rendőr nem felel a történtekért.

Jogi diplomát szerzett, rendőrnek állt, de ahogy kiderült, a legkevésbé sem azért, hogy a lakosságot védje és szolgálja. A nők egyenruhás réméről a képre kattintva olvashat.

Rendőrautó hátsó ülésén erőszakolták meg a tinit 12