A 27 éves Roxanne Rimert egy szupermarket biztonsági őre kapcsolta le, mert a gyanú szerint ellopott valamit az üzletben. A fiatal nő elfutott, egyenesen egy autóhoz, amelyben anyja és nagyanyja ültek. Rájuk kiáltott, hogy menjenek, ám ők nem engedelmeskedtek, így Roxanne-t elkapták.
A kiérkező rendőrök hátrabilincselték a nő kezét, beültették a járőrautó hátsó ülésére, majd elkezdték megbeszélni a részleteket a biztonsági őrrel. Egyszer csak a járőrautó megmozdult, gurulni, majd száguldani kezdett…
A nő 160 km/óra sebességgel menekült az őt üldöző rendőrök elől – hátra bilincselt kézzel. A hatóságok szerint az ülésen térdelve, hátrafelé nézve vezethetett; csoda, hogy senkinek nem esett baja.
Roxanne később kiszállt a rendőrautóból, és lestoppolt egy autót – hátra bilincselt kézzel. Nem sokkal később elkapták a rendőrök, a keze még mindig hátra volt bilincselve.
A fiatal nő egyáltalán nem emlékszik semmire az egész kalandból, az utolsó, ami rémlik neki, hogy a járőrkocsi hátsó ülésén ül.
Bilincsbe verve szeretkezett egy járőrkocsi hátsó ülésén a letartóztatott pár. Bizarr történetük a képre kattintva olvasható.

Így még sosem loptak rendőrautót 1