Baleset történt szombaton 14 órakor az M1-es autópálya 151-es kilométerszelvényénél az Ausztria felé haladó oldalon Mosonmagyaróvár előtt. A rendelkezésre álló adatok szerint egy utánfutós személygépkocsi a szalagkorlátnak ütközött és a belső sávban megállt. Sérülés nem történt.

Baleset az M1-esen és M3-ason is 1
A balesettel érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt rendőri irányítás mellett a leállósávon halad a forgalom. Torlódásra lehet számítani.

Nem sokkal korábban 13.15 perckor történt baleset az M3-as autópálya 185-ös kilométerszelvényében, ahol két személygépkocsi ütközött össze.  A balesetben senki nem sérült meg. A műszaki mentés idejére a rendőrök lezárták az M35-ös autópálya felé vezető külső forgalmi sávot. A műszaki mentés előreláthatólag egy óra időtartamot vesz igénybe.

Baleset az M1-esen és M3-ason is 2
Kedves autóstársak, a legfontosabb, ha balesetet szenvedtek vagy csak segíteni álltok meg, a helyszín biztosítása. Ha nem így jártok el, könnyen lehet, további sérültek lesznek, mint ennél a nyári tragédiánál.

Ahogy Rácz Tamás korábban megírta a Vezess.hu-n:

“Baj van, meg kell állni? Azonnal mindenki fényvisszaverő mellényt fel, embert szalajtani lámpával és elakadásjelző háromszöggel – ha nagy baj van, akár minden sávba egy-egy háromszöggel – az érkező forgalom irányába, vészvillogót bekapcsolni, minden lámpát égetni, tüzet rakni, rakétázni, ami csak van, világítani vele, és bármilyen kegyetlenül hangzik, nem elsősorban azzal foglalkozni, aki már bajban van, hanem azzal, hogy más már ne kerüljön bajba!” 

Forrás: police.hu, Vezess.hu