Július 17-én veszi kezdetét annak a denveri rendőrnőnek a meghallgatása, aki fellebbezést nyújtott be, miután idén áprilisban elbocsátották állásából.

A 26 éves Stephanie Southard rendőr (nyitóképünkön) másfél éven át folytatott viszonyt korábbi társával,  Nathan Sanchez rendőrrel. A szeretők legalább harminc alkalommal használták intim együttlétre a járőrkocsijukat.
A viszonynak akkor lett vége, amikor Sanchez felesége kompromittáló sms-t talált férje telefonján. A férfi mindent bevallott, és még aznap szakított szeretőjével, aki azonban rosszul fogadta a hírt. Néhány nappal később autóval követni kezdte társát, majd amikor az megállt, odament hozzá és a lehúzott ablakon át ököllel arcon ütötte.
Nem sokkal később Southard rendőrnő többek szeme láttára elővette szolgálati fegyverét, és saját fejéhez szorította azt. 
Ezt követően elbocsátották állásából, valamint másfél évre eltiltották a fegyverviseléstől. A vádlott annak idején beismerő vallomást tett, most mégis megtámadta a bírói döntést, annak ellenére, hogy április elején ő maga is felmondott korábbi beosztásából.
Mindössze két hónappal korábban egy másik denveri rendőr is bajba került, mert nem tudott uralkodni vágyain: Michael Ryan nyomozót azért bocsátották el, mert rajtakapták, amint szolgálati autójában orális szolgáltatást vett igénybe egy ismert helyi prostituálttól.
Egy másik államban egy kutyás rendőrnek kellett távoznia egy civillel folytatott viszonya miatt.

Járőrtársával szexelt a rendőrnő 1