Kirúgták a járőrkocsijában szeretkező rendőrt 3


Szolgálatban és szolgálaton kívül, az autóban és a városházán – igen, a városházán: Travis Carlson őrmester, az észak-dakotai Belfield kutyás rendőre nem volt válogatós, amikor a szexről volt szó. 
Partnert viszont rosszul választott: a helybéli hölgy tizenöt-húsz légyott után megelégelte a kapcsolatot, és Carlson főnökeihez fordult. Az ügy aligha kavart volna nagy port, de Belfield nem az a tipikus metropolisz: a 2010-es népszámlálás szerint akkor mindössze nyolcszázan lakták, és bár azóta olajat találtak a környéken, ami gyorsan pörgeti fel a település gazdasági életét, a mentalitás nem változott: akit szájára vesz a falu, egy életre elássa magát. 
A nő ennek ellenére kipattintotta az affért, a városi tanács pedig zárt ülésen meghányta-vetette az ügyet, és arra jutottak, hogy a jövőben jobban ellesznek Carlson őrmester nélkül. 
Carlson, aki elsírta magát, és a város segítségét kérte, amikor a rendőrfőnök kérdőre vonta, korábban is problémás rendőr hírében állt. Előző munkahelyén felmerült a gyanú, hogy bántalmazta szolgálati kutyáját (nyitóképünkön ők láthatók). Bár ez nem nyert bizonyítást, elvették tőle a kutyát; ekkor helyeztette át magát Belfieldbe. Egy korábbi beosztásában folyamatosan konfliktusba került társaival és feletteseivel, megkerülte a szabályzatot, és már itt panaszt tettek ellene, mert “nem illendő módon érintett meg egy hölgyet”. 
Képeinken Travis Carlson őrmester látható
Carlson legalább nem egy letartóztatásban lévő gyanúsítottal szexelt, mint dubaji kollégái. A vérmes arab rendőrök történetét a képre kattintva olvashatod.

Kirúgták a járőrkocsijában szeretkező rendőrt 4