Gimnazistaként egy általános iskola előtt csókolózni eléggé éretlen dolog, az a tizenhét éves fiú és hasonló korú barátnője azonban, aki az Oklahoma állambeli Tulsa városában vetemedtek erre a bocsánatos bűnre, kis híján életükkel fizettek rossz értékítéletükért. 

Amikor egy rendőrjárőr meglátta az iskola előtt parkoló autót, és benne az egyre hevesebben ölelkező tinédzsereket, kötelességének érezte, hogy odamenjen, és rendre utasítsa a fiatalokat. Erre minden jogalapja megvolt, hiszen az iskola belső szabályzata értelmében nem tartózkodhattak volna az iskola területén. 
Arra azonban nem számított, hogy ezzel pánikreakciót vált ki a fiúból: ahelyett, hogy válaszolt volna a rendőr kérdéseire, a srác ijedtében nagy gázt adott, és megpróbált elmenekülni. Ezzel viszont a rendőrt ijesztette meg, aki támadásnak ítélte meg a helyzetet, ezért előkapta szolgálati fegyverét, és a távolodó tinik után lőtt. Legalább egy lövedék eltalálta a bal hátsó abroncsot. 
A rendőr jelenleg fizetés nélküli szabadságon várja a belső nyomozás lezárását. Felettesei a fegyverhasználat jogosságát vizsgálják, ugyanakkor időközben birtokháborítás miatt a szerelmes fiatalok ellen is eljárást indítottak.
(Nyitóképünk illusztráció)
Szintén iskolai parkolóban kapták rajta, mégsem ez okozta a legnagyobb galibát annál a férfinél, aki saját mostohalányával szeretkezett a kocsijában… Részletek a képre kattintva.

Rendőr lőtt rá egy kocsiban enyelgő párra 1