A huszonkét éves Nadia Malik rokonai még február 8-án jelentették be a kétgyermekes édesanya eltűnését. Az USA több tagállamára kiterjedő keresés végén, február 20-án az otthonától nem messze, egy vasúti pályaudvar előtt parkoló autójában bukkantak rá a nő holttestére. 
Ez önmagában nem is lenne furcsa, csakhogy a philadelphiai közterület-felügyelők a tizenkét nap alatt többször is találkoztak az egyébként körözött járművel, és minden egyes alkalommal meg is büntették azt szabálytalan parkolás miatt, először rögtön a nő eltűnésének másnapján. 
Egyszer még el is vontatták az autót, majd ahol lerakták, további bírságokat tűztek az ablaktörlő mögé, miközben az autó tulajdonosának holtteste mindvégig ott hevert az utasülésen, egyetemi jegyzetei és tankönyvei alatt. 

A hatóságok most azzal védekeznek, hogy a fekete szedán sötétített oldalablakai, valamint a szélvédőt beborító hótakaró miatt nem vették észre a halott nőt. 
A rendőrség egyelőre nem állapította meg a halál okát, felkutatták ellenben a nő egykori barátját, aki minden bizonnyal utoljára látta életben a hölgyet. A férfi jelenleg börtönben van, mert megszegte a próbaidős szabadlábra helyezés feltételeit, ám február első napjaiban találkozott, és a hírek szerint veszekedett is Nadiával.
Ennél is meghökkentőbb volt az az eset, amikor egy rendőrautóban bukkantak egy két napja eltűnt nő holttestére.  

Egy másik esetben egy balesetet szenvedett autót vontattak el úgy, hogy a vezetőülés előtt, a lábtérbe lecsúszva mindvégig ott volt az elhunyt sofőr, de testét eltakarták a légzsákok.