Tucatnyi jelentés érkezik naponta felelőtlen szülőkről, akik a forró nyárban az autóban felejtik gyermeküket. Mindről nem tudunk beszámolni, noha nap mint nap emlékeztetnünk kellene magunkat, nyáridőben soha ne hagyjunk magára embert, állatot bezárt autóban. Az alábbi két hír azonban annyira bizarr, hogy kivételt teszünk velük 

Az Egyesült Államok egyik legbékésebb nevű településén, az Illinois állambeli Pleasant Praire-ben (kellemes préri) egy pár úgy döntött, szexuális segédeszközzel dobja fel kapcsolatát. Nagyon nem unhattak ugyan még egymásra, hiszen a fiú 18, a lány 20 éves volt – igaz, ahhoz elég régóta együtt voltak, hogy kilenc hónappal ezelőtt közös fiúgyermekük szülessen. 
A gyermek akkor is velük volt, amikor átkocsikáztak a közeli Libertyville-be, hogy szétnézzenek a nyitóképünkön látható szexboltba, a Lover’s Lane-be. 
Amikor azonban betértek az üzletbe, inkább kint hagyták a tűző napon a gyereket, felhúzott ablakokkal, légkondicionáló nélkül. 
Egy járókelő riasztotta a rendőrséget, akik kiszabadították a síró, erősen izzadó gyermeket az autóból. A pár azzal védekezett, nem vihették magukkal a gyereket, hiszen oda csak 18 éven felüliek térhetnek be. 

Gondos anya betakargatja kisfiát, mielőtt megfőzné őt az autóban

Gondos anya betakargatja kisfiát, mielőtt megfőzné őt az autóban


Sokkal találékonyabb volt egy georgia-i anyuka: a 32 éves asszony ráparancsolt fiára, hogy bújjon el egy takaró alatt, amíg ő vásárolni megy, nehogy észrevegyék a járókelők. 
Szerencsére valaki mégis kiszúrta a 32 C fokos melegben. a tűző napon hagyott autóban ájuldozó gyereket. 
A helyszínre érkező rendőrök kihozták az áruházból a méltatlankodó anyát. Az autó átkutatásakor receptre kapható gyógyszereket is találtak az autóban, ám amikor ezek miatt kérdőre vonták az asszonyt, az hirtelen felkapta a tablettákat, és lenyelte azokat. 
Nem tudni, ezek után mi lett vele, mindenesetre a gyermek veszélyeztetése mellett bizonyíték megsemmisítése miatt is vádat emeltek ellene.