A közlekedési rendőrök élete eleve nem habostorta, de valahogy Floridában mintha különösen flúgos ügyeket kapnának szegény járőrök. 

Vegyük például Ryan T. Fletchert, aki múlt szombaton autójával nekiment egy parkoló járműnek, majd elegánsan továbbhajtott, mielőtt megérkeztek volna a helyszínelők. A hatóság persze nem hagyhatta ennyiben az ügyet, felkutatta és még aznap este letartóztatta az illetőt. 
A 28 éves orlandói fiatalembernek természetesen ennyi idő alatt nem sikerült kijózanodnia: miközben a rendőrautóhoz kísérték, hogy megfúvassák vele a szondát, öklendezni kezdett, majd lehányta a rendőrautó oldalát. 
Ez utóbbit “a letartóztatással szembeni, erőszakmentes ellenszegülésként” értelmezték, és nem segítette a helyzet megoldását – mint ahogy a férfi korábbi három, ittas vezetéssel kapcsolatos ügye sem. 
Végül 6100 dolláros (1,4 millió forint) bírságot szabtak ki rá – ebből ötszázat (115 000 Ft) tett ki a rosszullét és annak nem kívánatos következményei. 

Ryan T. Fletcher. Már törött orral találtak rá a rendőrök

Ryan T. Fletcher. Már törött orral találtak rá a rendőrök


Nem ez az első, és nem is a legviccesebb alkalom, amikor gyanúsítottak testi származékaikkal locsolnak meg egy floridai rendőrautót. 
Az alábbi videón látható jelent például egy éve történt. A járőr a rendőrautóhoz rendeli a vezetőt, és mire rájön, hogy ő tévedett, minden rendben a gyanúsított és járműve körül (és ezt közli is szívélyesen az anyósülésen utazó anyukával), az autós, aki már az elején motyogott valamit a dolog halaszthatatlan mivoltáról, nem bírja tovább a várakozást, és lepisili az autó orrát. 
Bocsánatkéréssel fűszerezett búcsú helyett így lett végül mégis (az eredeti tervekkel összhangban) bilincs és erőteljes feddés a furcsa autós osztályrésze.