Miközben a nappaliban egy kilencéves gyerek nagymamájával tévét nézett, egy kortársa besurrant északkelet-angliai Cleveland városában lévő otthonukba, és módszeresen elkezdte kipakolni a fiókokat. 

Amikor megzavarták, a hátsó ajtón át elmenekült, ám magával vitte a családfő autójának a tartalék kulcsait, és ha már nála voltak, bepattant a Vauxhall (Opel) Astrába, és elhajtott vele. 
Amilyen ügyes besurranó tolvajnak, olyan kétbalkezes volt sofőrnek: alig néhány száz métert haladt, amikor összetörte azt, több százezer forintos nagyságrendű kárt okozva az autóban. 
A rendőrség akkor csípte nyakon a fiút, amikor az visszalopózott a házhoz, hogy elhozza biciklijét, amit a betörés előtt a kertben hagyott.
A brit törvények értelmében tízéves kor alatt senki nem büntethető. Az egyetlen lehetséges szankció a kimenő megvonása: este kilenc és reggel 6 között kizárólag felnőtt kíséretében tartózkodhatnak nyilvános helyen, melynek megsértése esetén fiatalkorú bűnözőkkel foglalkozó szakemberek felügyelete alá helyezik őket.
Nyitóképünk illusztráció.

…na de mi ez a pár százezres kár ahhoz a 35 millióhoz képest, amit állítólag Lewis Hamilton okozott egy gyenge pillanatában?