Kórházban fekvő gyermekek számára gyűjtenek játékautókat és játéklovakat a Drifting.hu portál szervezésében.

Az adományokat a “kilinccsel előre érkezik” elnevezésű jótékonysági kampány keretében az ország több pontján és különböző eseményeken gyűjtik május 11. és június 11. között.


A kampány mellé olyan hírességek álltak, mint Ganxsta Zolee, Lorán Barnabás (Trabarna), Majoros Péter (Majka), Danny Blue, Farkasházi Réka és Pesuth Rita.

“A gyerekek és a kutyák fontos szerepet játszanak az életemben, mindig kiemelt figyelmet kapnak tőlem, így szívesen álltam a kezdeményezés mellé” – nyilatkozta  Ganxsta Zolee.

“Edzőként és tanárként fiatalokat is tanítok, speciális tagozaton problémás gyerekekkel is foglalkozom, így szívügyemnek tekintem a kisgyermekekről történő gondoskodást, így büszkén állok ki a kampány mellett” – tette hozzá Pesuth Rita.

A beteg gyerekek gyógyulását segítő jótékonysági kampányban a tiszta, ép kisautókat és játék lovakat a gyűjtőpontok mellett két autós rendezvényen is várják: május 11-én a Miskolc Rally prológján, valamint május 19-én és 20-án Máriapócson a Rallycross és Drift Fesztiválon – tájékoztatott a kampányról Béres Szabolcs, az autósport drift szakágával foglalkozó holnap alapítója.

Az adományokat a budapesti Bethesda Gyermekkorház, a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház, az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet, valamint a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportja számára ajánlják fel.

Állandó gyűjtőpontok:
     Budapest:
o        Corvin Pláza (1083 Budapest, Futó utca 37-45.)
o        Duna Pláza (1138 Budapest, Váci út 178.)
o        Pastrami Étterem (1036 Budapest, Lajos utca 93?99.)
o        Karting Promotion Gokart Pálya (WestEnd Parkolóház teteje)
    Máriapócs:
o        RabócsiRing (4326 Máriapócs ?külterület?, Bogáti út)

    Eger:
o        Agria Park (3300 Eger. Törvényház utca 4.)

    Celldömölk
o        Prakticell Barkácsáruház (9500 Celldömölk, Széchenyi u.19.)