Steven Jarvis az egyik legnagyobb brit parkolási vállalkozás, az NSL Parking alkalmazottjaként szerencsésnek mondhatta magát, hivatása ugyanis egyben a hobbija is volt. Persze nem a szabályzat szerint. Jarvis úr sajátos módon terjesztette ki feladatkörét: az elmúlt években ugyanis elkezdte lefotózni saját magát azokkal az autótulajdonosokkal, akiket megbírságolt. 

Nekik azt állította, a fénykép segíthet majd fellebbezni a bírság ellen, egy későbbi interjúban viszont úgy nyilatkozott, a bírság negatív élét kívánta tompítani, illetve meg szerette volna mutatni, hogy “a parkolóőrök is emberek”. 
Felettesei többször figyelmeztették, hogy hagyja abba a fényképezkedést. Amikor megtiltották a céges fényképező használatát, vett magának egy sajátot, és azzal folytatta furcsa hobbiját. 
Jarvist végül kirúgták, bár az indoklás szerint ez csak a jéghegy csúcsa volt. “Nem úgy viselkedett, ahogy azt munkatársainktól elvárjuk. Ami a fellebbezést illeti, a fényképek semmiképp nem számítottak volna az eljárásban.”
Jarvis most azt fontolgatja, hogy a több mint kétszáz képből könyvet készít és kiadja. Ezzel azonban megint összetűzésbe kerülhet a parkolótársasággal, hiszen nem egyértelmű, hogy rendelkezhet-e a munkaidőben készített felvételek felett.