Szombaton 2×3 gyorsasági szakasszal folytatódott a Bükfürdő-rali. Változatos és eseményekben bővelkedő nap volt. Reggel porszáraz gyorsaságikon zajlott a verseny, de a délutáni körre már szakadó esőben érkeztek a pilóták.

Volt igazi rali pálya,és  volt olyan, ami csak derékszögű kanyarokból és egyenesekből állt, de persze volt az a gyorsasági is ahol a hazai viszonylatban a giga ugratós képeket lehetett csinálni. Persze csak eddig. A rendező feltöltötte az ugratót? Szombathely rali erről volt híres, mára csak az maradt, hogy itt mindig hatalmas felhőszakadásos viharok vannak.

Janika a levegőben

Janika a levegőben

Egyébként igazán jó a verseny , nincs csúszás, csak kisebb balesetek vannak, igaz ha valaki kicsúszik a pályáról néző alig van hogy, segítsen visszakecmeregni a pályára. Sajnos ez a hétvége nagyon megosztotta az autósport rajongókat, de azért hajrá Hichelisz Norbi, mutasd meg mit tudsz!

Verseny állása a nap végére elég szoros lett, a bajnok navigátor, Kazár Miklós vezet a hétszeres bajnok Ifj.Tóth János előtt 2,8 másodperccel. Harmadik Asi 7,6 másodperces hátránnyal.

Vasárnap szintén 6 gyorsasági szakasznak vágnak neki a versenyzők. Ünnepélyes cél délután négy órakor lesz Bükfürdő főterén