Az alkohol összeköt – E85-találkozó 1
2009. szeptember 12-én, szombaton a MOTE (Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete) megrendezi a II. Pályanapot a Kecskeméti Gokart Stadionban. A nemrég felújított, 935 m hosszú, 7-8 méter széles gokartpályán mindenki próbára teheti képességeit. Ha ez nem lenne elég, a szomszédos piac területén szlalomversenyt is rendeznek. Ezenkívül tuning- és veteránautó-kiállítás, rendőrségi és tűzoltó-bemutató és egyéb nyalánkságok is szórakoztatják a közönséget.

Az alkohol összeköt – E85-találkozó 7

A rendezvény érdekessége, hogy az alkoholra alakított Opel bázis meghívta az E85-klubot a rendezvényre, akik ott tartják első találkozójukat. A II. Pályanapon, az első E85-találkozón ott lesz a hazai alkoholos társadalom magja. Vendégként az E85 GreenPower Bioetanol üzemanyag gyártója, a Hungrana Zrt. és a BioEtun benzin/E85 átalakító elektronika fejlesztői, beszerelői, akik délután 14 óra körül egy demó beszerelést is tartanak. Külön érdekesség, hogy a rendezvényre érkezik az E85 Motorsport kamionja, így közelről – és remélhetően mozgásban is – megtekinthető egy igazi alkoholos Ford Fiesta versenyautó.  A gyári alkoholisták közül a Saab 9-3 BioPower lesz látható testi valójában, sőt a Saab 900 Klub is ott lesz néhány autóval.   

A rendezvényről részleteket az E85-klub ideiglenes honlapján lehet olvasni, illetve az alkoholos érdeklődök itt regisztrálhatnak.