Csajok az Xtrame Rallyn 1

Csajok az Xtrame Rallyn

21-én reggel fél 9-kor indul az Xtrame Rally 2006 a Lurdy ház parkolójából. Maximum 90 autó vág neki a 4 napos kalandtúrának, köztük több női csapattal, ismert tévés személyiségekkel. Még van lehetőség nevezni.

4 nap alatt 2400 kilométeres távot tesznek meg a versenyzők, de a pontozás nem az idő alapján történik. Nincs meghatározott útvonal sem, az indulóknak csak a meghatározott ellenőrzőpontokon kell megjelenniük és ott a kiszabott feladatokat teljesíteniük. Itt elméleti és ügyességi feladatokért adják majd a pontokat.

Az első három páros között egymillió forintot osztanak ki, de lesznek egyéb értékes műszaki nyeremények is. Különdíjként kisorsolnak egy autóhifit, lehet nyerni navigációs készüléket, az esti bulikon pedig további különdíjak kerülnek kiosztásra. Külön pontokat osztanak a leg”xtrame-bb” jelmezben induló csapatnak.

Az Xtrame Rally részvételi díja 160 ezer forint, ami egy autóra és 2 főre értendő. Az üzemanyagot és az útdíjakat a nevezési díj nem fedezi, de a szállást, a reggelit és a vacsorát magában foglalja. 21 éves kor felett lehet indulni vezetőként, az érvényes jogosítvány kötelező feltétel.

További információk és nevezés a www.xtramerally.hu oldalon.