Repülőgép az úton 1

Repülőgép az úton

A Jetlimo névre keresztelt szörnyszülött egy chicagoi székhelyű, luxuskivitelű limuzinok építésével és testreszabásával foglalkozó cég ötlete alapján valósult meg.
Belsejében fekete-piros, az autó külső, cseresznyepiros színével harmonizáló
bőrkárpit várja az utasokat. Az átalakítás után megmaradt a repülőgép függőleges vezérsíkja is, így annak legmagasabb pontja 3,3 méter magasan van a földtől. Természetesen hagyományos, krómozott autókerekek kerültek a törzs alá, bár méretük nem szokványos, hiszen a 28 colos kerekeknek inkább egy teherautón lenne a helyük.

Utasterében a már megszokott extra felszereléseken túl, 4500 wattos hifi-rendszer, 106 centiméteres képméretű plazma tévé, négy darab lapos-képernyős monitor és DVD lejátszó is megtalálható. Belülről a jármű plafonjára akár a csillagos eget is ki lehet vetíteni, a szombat esti buli hangulatát pedig már útközben meg lehet alapozni, hiszen ebben a hifinek lézerfény, stroboszkóp, valamint egy diszkógömb is besegít.

Az átalakított limuzinért egymillió dollárt (220 millió forintot) kérnek, így a földönfutó Leer Jet minden bizonnyal a gazdag, feltűnésre vágyó amerikaiak hóbortja lesz.