Wendelin Wiedeking, a Porsche igazgatótanácsának elnöke, egy a német Handelsblatt gazdasági napilapnak tett nyilatkozatában azt mondta, hogy a cég 2008-ig nem vezet be új sorozatot. Wiedeking hozzátette, hogy a témát nagyon óvatosan kezelik, egy esetleges új szériáról 2003 közepén születhet döntés. Ebből következik az, hogy 2008 előtt elvileg nem kerül piacra új típus a stuttgarti sportautógyártól.

A hírek szerint nem kizárt, hogy a 928-as sorozat újra utódot kap egy orrmotoros túraautó személyében és arról is megjelentek hírek, hogy a Porsche esetleg egy olcsóbb típussal lefelé bővítené kínálatát. Wiedeking az utóbbit egyértelműen kizárta, a rossz emlékű VW-Porschéval történt imázsrombolást nem kockáztathatja meg újra a cég. “Az én vezetésem alatt egészen biztos, hogy nem lesz a Boxsternél kisebb modellünk.” – nyilatkozta Wiedeking.

A Porsche kínálata jelenleg a 911-ből és a Boxsterből áll. A közeljövőben megkezdődik a Porsche Cayenne, majd később a Carrera GT szupersportautó értékesítése.