Megújul a Nissan Almera 1

Megújul a Nissan Almera

Még idén piacra kerül a három éve debütált Nissan Almera megújult változata. Az alsó középkategóriás Nissan orr- és farrésze is jelentős különbséget mutat a jelenlegivel összehasonlítva. A hátsó lámpa a mai divatnak megfelelően átlátszó bura mögé költözik és kis körökből épül fel. Az első fényszóró is átalakul, mely átlátszó üveget kap. A külső változás jele még, hogy új könnyűfém felni garnitúrát kap az autó.

A fontosabb megújulás azonban az utastérben jelentkezik. Az Almera is megkapja a Primerán bemutatott N-Form információs központot. Ennek lényege, hogy a főbb funkciók érhetők el közvetlenül gombról, a hifi és a szellőzőrendszer további beállításait menüben végezhetjük el. A menü egy 7 colos monitoron jelenik meg, ám a középkonzol kialakítása nem olyan látványos, mint a Primerán. Az új középkonzollal járó előny még a DVD alapú navigációs rendszer és az automatikus klímaberendezés. Az Almera felfrissítésekor új anyagok és színek is elérhetők lesznek az utastérben.

Európa legtöbb országában, így Magyarországon is, még idén piacra kerül a megújult Nissan Almera. Ára egyelőre nem ismert, de az autó a gazdagabb felszerelés miatt várhatóan valamelyest drágulni fog.