Az ötajtós Fiat Stilo alapjaira épül a Párizsi Autószalonon bemutatkozót Stilo SW. A hagyományos kombi felépítésű, 4,51 méter hosszú karosszéria 510 literes csomagteret rejt. Az ülések előredöntésével 1480 literesre bővíthető a rakodó tér. Az utastér és a csomagtartó aránya rugalmasan változtatható, mivel a hátsó üléssor két harmad-egy harmad osztással tolható előre és hátra. Szintén hasznos, hogy a jobb első ülés támlája teljesen előrehajtható, így extrém hosszú tárgyakat is szállíthatunk.

A csomagtartó könnyű megtöltését segíti, hogy a hátsó szélvédő a csomagtérajtótól függetlenül nyitható. A Stilo SW nem kap korábbi Fiat kombikra jellemző lenyitható lökhárítót, viszont az ajtó jó mélyen belenyúlik a lökhárítóba, így a nehéz bőröndöket nem kell magasra emelni.

Kezdetben négy motorral rendelhető a Stilo SW, két benzinessel és két dízellel. Az öt- és háromajtós Stilo 1,2-es benzinmotorja nem lesz elérhető, a legkisebb benzinmotor 1,6-os, 103 lóerős. A nagyobb benzines erőforrás 1,8-as 133 lóerős teljesítménnyel.

Az 1,9-es JTD dízelmotor 80 és 115 lóerővel is választható, mindkét dízelmotor átlagfogyasztása 5,6 liter 100 kilométeren.

A Stilo SW januártól lesz kapható Magyarországon.