Az MS-RT megelégelte a Transit, Transit Connect és Transit Custom modellek tuningját, és most a gazdagon felszerelt, 1 tonna hasznos teherbírású Ranger Wildtrak alapjaira készített egy látványos pickupot.

A tuning-pickup könnyen felismerhető kézzel készített orrkialakításáról, amely méhsejt-mintázatú karbon-imitáció hűtőmaszkot és integrált ködfényszórókat kapott. Oldalról a 20 colos OZ Racing könnyűfém keréktárcsák, a vastag kerékívek és a küszöbtoldatok teszik sportossá a jármű megjelenését. A színválaszték korlátozott: fehér, szürke vagy fekete színben lehet a miénk a sportos tükörházzal és a fülke mögé illesztett, áramvonalas borulókerettel megvadított jármű.

Optikai tuning a Ford Rangerhez 2

A fülkében narancs öltésekkel varrott bőrkárpitozás, hangulatvilágítás és első ülésfűtés teremt minőségi hangulatot; a szőnyegeket, a küszöbbetéteket és a műszerfalat MS-RT emblémák díszítik. Alap az érintőképernyős infotainment rendszer, valamint a vontatmányra csatlakozást is segítő tolatókamera.

A motor a Ford Ranger 2,0 literes, 213 lóerős, 500 Nm nyomatékú dízelje, 10 fokozatú automata sebességváltóval. A hasznos terhelhetőség 1098 kg, vontatni 3,5 tonnát tud a jármű. Az összkerékhajtás kapcsolható, opcióként pedig okostelefonról vezérelhető kipufogóhang-generátor is kérhető az autóhoz.

Optikai tuning a Ford Rangerhez 3