Carolina Ortega azon a hölgyek közé tartozik, akik bátran beülnek egy kamion kormánya mögé, és ha kell, akkor addig tapossák a gázt, amíg vezetési idejük engedi. A brazil hölgy jó ideje az Egyesült Államokban él, és örömmel osztja meg a munkájával kapcsolatos pillanatait, így bárki nyomon követheti, milyen nap mint nap egy csőrőssel dolgozni.

A szőke hölgy sokáig egy Freightlinerrel és egy macskával járta az USA-t, majd egy év folyamatos kamionozás után úgy döntött, tart egy kis szünetet. Floridába költözött, kipihente a fáradalmakat, majd januártól újra leakasztotta a slusszkulcsot a szögről. A régi csőrős helyett azonban egy vadonatúj, tágas Volvo VNL 860-asba ült át. 

Ortegát szeretik a nézők,  YouTube- csatornájára már 217 ezren iratkoztak fel, videóinak össznézettsége pedig 13 milliónál jár. Persze ez nem csoda, hiszen érti a dolgát. Hölgy létére játszi könnyedséggel dönti le a motorháztetőt, hogy leellenőrizze az olajat, rutinosan akasztja le a félpótkocsit és gond nélkül csatlakoztatja a következőt.