A Rifter (ld. nyitóképünkön) után a Boxerből is nagyon látványosra építette az összkerékhajtású kivitel előtanulmányát a Peugeot.

Ezen a hétvégén leplezi le új furgontanulmányát a Peugeot. Osztott festés, merész részletek, robusztus megjelenés teszi igazán dögössé, a szélvédő fölötti árnyékolótól az átrajzolt hűtőmaszkon át a pókszemet mintázó terepfényszórókig.

Ezzel a Peugeot-val bárhol alhatsz 1
Ezzel a Peugeot-val bárhol alhatsz 2

Ezzel a Peugeot-val bárhol alhatsz

Ezzel a Peugeot-val bárhol alhatsz

Ezzel a Peugeot-val bárhol alhatsz 8
Ezzel a Peugeot-val bárhol alhatsz 9
Ezzel a Peugeot-val bárhol alhatsz 10
Ezzel a Peugeot-val bárhol alhatsz 11
Ezzel a Peugeot-val bárhol alhatsz 12
Fotó megosztása:

A hatméteres Boxerre épülő autó hasznos belső tere 10 m2, amit négy részre osztottak: az étkező/főzőfülkére, az alvóhelyre, a fürdőszobára és a vezetői környezetre. A hűtőrács öntöttvasat idéző árnyalata és a mentazöld sávozás türkize is visszaköszön a belső tér dekorációiban. A fedélzeti navigációs rendszerbe integrálták a WAZE-t.

A padló 100%-ban újrahasznosított (és újra is hasznosítható) műanyagból készült, gyártásánál összesen 50 kilónyi plasztik hulladékot (főleg darált üzemanyag-tartályt) használtak fel.

a videó a hirdetés után indul

A lényeg mégsem ez, hanem a kapcsolható összkerékhajtás, a hátsó differenciálzár, a futóműemelés (elöl 3, hátul 5 cm). A 4×4 rendszert a Dangel szállította.