Mattfekete és sárga színkombináció, bütykös gumik az egyedi 16 colos felniken, 8 centivel megemelt szabad hasmagasság és tényleges összkerékhajtás: a Peugeot Rifter 4×4 Concept látványában és képességeiben egyaránt megfelelni látszik azoknak, akik szerint az édes álom záloga nem a klimatizált hálószoba és a puha matrac, hanem a csillagos ég felettünk és a friss levegő körülöttünk.

Az összkerekes hajtásláncot a Peugeot régi partnere, a Dangel fejlesztette és szerelte be. Három üzemmódja első- és összkerékhajtást, valamint a hátsó differenciálmű zárását kínálja. Motorikusan nem estek túlzásba a franciák, 130 lóerős dízel és hatos kéziváltó viszi fel a hegyre, bele a sárba a kocsit.

Kalandbarát utasfurgon a Peugeot-tól 2

Sárga öltések és neoprén-betétek az utastérben. Az összkerékhajtás programválasztó tárcsája a sebességváltó karjától jobbra található.

A fejlesztők a kiegészítőkkel sem spóroltak: 300 wattos LED terepvilágítás, tetősátor, de még egy e-bicikli is került a csomagba. A Peugeot eM02 FS Powertube kerékpár különlegessége, hogy akkumulátorát vázában helyezték el.