A Ford gyári sport-pickupja, az F-150 Raptor számtalan tuningműhelyt megihletett már. A Roush most egy kompresszorral felszerelt, 650 lóerős átiratot mutatott be, amely állításuk szerint a jelenleg kapható legfürgébb szériagyártású pickup.

Hogy lehet szériagyártású egy tuningolt autó? Egyszerű: Észak-Amerikában a Ford számos márkakereskedése forgalmazza a Roush átépített autóit; jelen esetben egy nem egészen 20 ezer dolláros opcióként rendelhető meg az a hajtáslánccsomag, aminek beépítése után 3,9 másodpercre csökken a 0-96 km/órás gyorsulás szintideje. Igaz, ez csak a szimpla fülkés kivitelre igaz; duplafülkével már 4,1 másodpercről beszélünk, ami azért még mindig az 5,0 V8-as Mustang GT szintjén van.

Persze 2019-ben hiábavaló igyekezet belső égésű motorral szerelt járművekkel sebességi rekordokat dönteni: a hamarosan piacra lépő elektromos pickupok probléma nélkül fogják lenyomni a Roush Nitemare-hez (a név jelentése ’rémálom’) hasonló dúvadakat. Igaz, a villany-teherautók kipufogószelepét nem fogjuk tudni okostelefonos alkalmazásból programozni, és így teljesen egyedi hangzást elérni.