A korábbi tervek szerint október 26-án mutatták volna be az új Teslát, azonban ezt eltolták november 16-ra. Időközben pedig a Cummins és a Daimler is előállt egy elektromos teherautóval, igaz, csak a Cumminsé tekinthető valódi nyerges vontatónak.

Súlyos gondok vannak a Tesla teherautójával? 1

Nemrég került fel az internetre az első kémfotó a Tesla nyergesről.

A Peisert Design viszont elképzelte, milyen lesz az új Tesla teherautó. A dizájntervek tanulsága szerint kinézetre messze van egy igazi amerikai csőröstől. Hozzá kell tenni, ezek a tervek egy valódi jármű alapján készültek, melyről nemrég kémfotót is feltöltöttek az internetre. A szóban forgó járműről gondolják azt a szakértők, hogy ez a Tesla elektromos nyergese akar lenni.

Súlyos gondok vannak a Tesla teherautójával? 2

Variációk Tesla nyerges vontatókra.

A képzeletbeli Tesla nyerges vontató inkább egy regionális áruterítőre hasonlít, amire még jobban ráerősít a keskeny fülke és a jókora tolóajtó. Homlokfala nem túl izgalmas, lényegében semmitmondó, mindössze két fényszóró árvátlankodik a szélvédő alatt. Sehol egy masszív lökhárító, vagy valamilyen dinamikus vonal, persze a marketingben népszerű “letisztult” jelzőt rá lehet biggyeszteni a járműre.

Elon Musk nyergesének bemutatását tehát folyamatosan halasztják, ráadásul a kiszivárgott fotó sem tett jót a hírnevének. Ennyire izzadtságszagú lenne a dolog, vagy mindez csak elterelés és november 16-án tényleg mindenkinek leesik az álla?