Az új jármű teljesen flexibilis platformra épül, amelyre háromféle felépítmény kerülhet – dobozos, személyszállító és platós. Az új modellel a vállalat erősíteni kívánja jelenlétét az európai haszonjármű-piacon, valamint új vásárlókat kíván vonzani a márkához. A H350 formatervét a praktikusság és a hatékonyság jegyében alkották meg, de mindezek mellett az is fontos szempont volt, hogy vonzó is legyen a vásárlók számára.

A Hyundai személyautóihoz hasonlóan a H350 szintén az első lökhárítóba integrált hatszögletű hűtőmaszkot visel, amelyet stílusos, LED-es nappali menetfényekkel kiegészített fényszórók ölelnek körbe. Az oldalsó díszlécek végigfutnak az autó oldalvonalán, ahol praktikus oldalsó tolóajtót is elhelyeztek. A H350 kiváló utas- és raktérkapacitással rendelkezik, ugyanis az autó akár 1,4 tonnával is terhelhető, emellett 2,5 tonna teher vontatására is alkalmas.

Új furgont dob piacra a Hyundai 2 Az új kisteherautót Európa számára a Hyundai Motor hosszú távú haszonjármű partnereként a Karsan Otomotiv Sanayil ve Ticaret vállalat készíti majd törökországi gyárában. A H350 világpremierjét az idei IAA Nemzetközi Haszongépjármű Kiállításon tartják 2014. szeptember 24-én. Ugyanakkor a Hyundai az új modellt természetesen kiállítja majd a 2014-es Párizsi Autószalonon is.