Lamborghinit vennél, de nem elég a 610 lóerő és az 540 Nm nyomaték? Semmi gond, itt a 850 lovas Huracán, amit a Mansory fizetett be egy szteroid kúrára.
Konditerembe vitték a Lamborghini Huracánt 1
Konditerembe vitték a Lamborghini Huracánt 2

Konditerembe vitték a Lamborghini Huracánt

Konditerembe vitték a Lamborghini Huracánt

Konditerembe vitték a Lamborghini Huracánt 7
Konditerembe vitték a Lamborghini Huracánt 8
Konditerembe vitték a Lamborghini Huracánt 9
Konditerembe vitték a Lamborghini Huracánt 10
Fotó megosztása:
Konditerembe vitték a Lamborghini Huracánt 11
Az 5,2 literes V10-es blokk turbófeltöltőt, új üzemanyagnyomás-szabályzó és befecskendező rendszert, módosított motorvezérlést és egyedi kipufogórendszert is kapott, ezeknek köszönhető a 240 lóerős teljesítménynövekedés, és a 780 Nm-es nyomaték. Végsebesség terén mindez nem jelentet nagy növekedés, 325-ről mindössze 330 km/órára nőtt a plafon, viszont a 0-100-as sprintet három tizeddel gyorsabban abszolválja, 2,9 másodperc elég hozzá.
Konditerembe vitték a Lamborghini Huracánt 12
Természetesen a Mansory a csomagolást is kezelésbe vette, új lökhárítókat, küszöböt, külső tükröket és egy fix hátsó szárnyat kapott a Huracán. A hab a tortán az elöl 20, hátul pedig 21 colos egyed felnnik, amikre 245/30 és 325/25-ös abroncsok kerültek.
Konditerembe vitték a Lamborghini Huracánt 13
A Mansory által tuningolt Lamborghini a Genfi Autószalonon mutatkozik be élőben. Természetesen fel fogjuk keresni a standot, és ha már ott leszünk, készítünk néhány fotót is.