Új, Euro6-os motorokat, friss formai elemeket, valamint kibővített kényelmi és biztonsági felszerelést kapott a modellfrissítés során a Peugeot 208.
A legnyilvánvalóbb változás a határozottabb, markánsabb formaterv. Az új első lökhárító feszesebb vonalvezetésű, a hűtőrács szélesebb és mélyebbre nyúlik, újak a fekete-króm kéttónusú fényszórók. Hátul LED-es lámpatest rajzolja ki a macskakarom-motívumot, megújult a keréktárcsák kínálata, a gazdagabb felszereltségű modelleken krómozott tükörház borítja a külső visszapillantókat. Új optikai csomagok is megjelentek, bővült a karosszériaszínek kínálata.
Megfiatalodott a városi oroszlán 1
Megfiatalodott a városi oroszlán 2

Megfiatalodott a városi oroszlán

Megfiatalodott a városi oroszlán

Megfiatalodott a városi oroszlán 7
Megfiatalodott a városi oroszlán 8
Megfiatalodott a városi oroszlán 9
Megfiatalodott a városi oroszlán 10
Fotó megosztása:
Megfiatalodott a városi oroszlán 11
Az utastérben puha tapintású műszerfal várja az ügyfeleket, a magasabb felszereltségi szinteken vaskos bőrkormány, továbbfejlesztett konnektivitási rendszer, valamint a mobiltelefon funkcionális integrációját megvalósító, vadonatúj MirrorScreen rendszer jelent meg, különféle letölthető alkalmazásokkal. Kiviteltől függően jelenik meg a kínálatban a tolatókamera és a 32 km/óra alatt üzemképes, városi automata vészfékrendszer.
A motorkínálat leghangzatosabb újdonsága a világelső, 79 g/km CO2-kibocsátású erőforrás – egyébként minden új motor 95 gramm alatt teljesít. Az 1,6 literes HDI három teljesítményszinten kérhető (75, 100, 120 LE), az 1,0 literes benzinmotor 68, az 1,2-es 82 lóerős. Az 1,2 literes turbómotor 110 lóerejével és 103 g/km CO2-kibocsátásával a modellcsalád tékozló gyermeke, amely akár hatfokozatú automata sebességváltóval is társítható.
Megfiatalodott a városi oroszlán 12
A megújult modellcsalád 2015 júniusától rendelhető meg.