A 2024-es Forma-1-es szezonnal párhuzamosan szól a Vezess Csapatrádió is: szakértőink idén is mikrofon mögé ülnek és kibeszélik a sportág legfontosabb történéseit, véleményezik a történteket és érdekes, kevésbé ismert információkat osztanak meg a közönséggel, azaz veletek.

Idei 13. adásunkban Nagy Deborah, Baka Gábor és Kováts Olivér beszéltek a Forma-1-es Brit Nagydíj eseményeiről és az azt övező hírekről. Lewis Hamilton megtörte győzelemmentes sorozatát, ehhez azonban kellett Silverstone-ban a McLaren asszisztálása is: a wokingiak több nagy hibát is vétettek. A Red Bull egyautós csapat volt ismét Max Verstappennel – kérdés, hogy Sergio Perez meddig őrizheti meg az ülését. Talán már idén kiteszik a szűrét?

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdésekkel, hozzászólásokkal bárki alakíthatja az adás menetét. Utólag pedig ezeken a helyeken tudjátok visszahallgatni a beszélgetést podcast formában:

Következő adásunk a Magyar Nagydíjat követő hétfőn, július 22-én 19 órától követhető élőben. Korábbi adásainkat itt találod.