A 2024-es Forma-1-es szezonnal párhuzamosan szól a Vezess Csapatrádió is: szakértőink idén is mikrofon mögé ülnek és kibeszélik a sportág legfontosabb történéseit, véleményezik a történteket és érdekes, kevésbé ismert információkat osztanak meg a közönséggel, azaz veletek.

Idei nyolcadik adásunkban Baka Gábor, Fehér Patrik és Kováts Olivér beszéltek a Forma-1-es Emilia-romagnai Nagydíj eseményeiről és az azt övező hírekről. A változó dinamikájú imolai hétvége minden főszereplője, azaz a Red Bull, a McLaren és a Ferrari körül zajló történések mellett az átigazolási hírek is szóba kerültek, valamint egy spa-francorchamps-i kiruccanásra is visszatekintettünk.

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdésekkel, hozzászólásokkal bárki alakíthatja az adás menetét. Utólag pedig ezeken a helyeken tudjátok visszahallgatni a beszélgetést podcast formában:

Következő adásunk a Monacói Nagydíjat követő hétfőn, május 27-én 19 órától követhető élőben. Korábbi adásainkat itt találod.