A 2020-as évben a Forma-1-nek sikerült komoly szponzorral nyélbe ütni egy szerződést. A szaúd-arábiai Aramco olajcég azóta feltűnik a pályákon és futamokhoz adja a nevét, tavaly azonban felmerült, hogy ez még mindig kevés nekik, és beszállnának egy csapathoz is. Úgy tűnt, ez az istálló a Mercedes lehet.

A mercedeses vonalból végül annyi volt igaz a Racingnews365 szerint, hogy a szaúdiak mindenféleképpen olyan csapattal akartak együtt dolgozni, akik a brixworthiek erőforrását használják. Össze is jött nekik az üzlet: az Aston Martinhoz csatlakoznak az idei szezonra névadó szponzorként.

Sebastian Vettelék istállójának azonban volt már egy névadó szponzora, a Cognizant. Mindez azonban nem jelentett akadályt, és ritkaságszámba menő módon az alakulatnak két névadó támogatója is lesz az idei évben. A csapat hivatalos neve tehát Aston Martin Aramco Cognizant Formula One Team.

A helyzetre joggal irigykedhet a többi csapat, például sem a Ferrarinak, sem a McLarennek nincs az idei szezonra névadó szponzora.