A Forma-1-es Amerikai Nagydíjat részletesebben kivesézzük a Vezess Csapatrádió következő adásában. Tarts velünk kedd este 19 órától YouTube-csatornánkon!

Izgalmas végjáték zárta le a Forma-1-es Amerikai Nagydíjat: csak az utolsó körben vált biztossá, hogy az agresszív taktika győzelmet ér Max Verstappennek Lewis Hamiltonnal szemben.

A feszültséggel teli percek után a lazaságot a 147 kilós, 216 cm magas kosaras Shaquille O’Neal hozta el a futamgyőztesnek járó trófeával együtt, egy akkora kabrióval – rajta hatalmas szarvakkal -, ami kis túlzással alig fért be a paddockba. A Red Bull csapata ki is használta az alkalmat, a komplett szerelőgárda elfért benne egy közös fotó erejéig.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

FORMULA 1® (@f1) által megosztott bejegyzés

Shaq az első helyezettnek személyesen adta át a serleget, ám a protokollt nem követte: a himnuszok megszólalása előtt beállt Verstappen és Hamilton közé arra a részre, ahol nem volt dobogó. Az egykori kosaras még emelvény nélkül is magasabb volt a hétszeres világbajnoknál, de a futamgyőztes holland sem sokkal körözte le őt.

A helyzet annyira szürreális volt, hogy a Forma-1 hivatalos Twitter-oldala később még egy mémet is megosztott az egészről, mely Shaq hihetetlen testi adottságait figurázza ki.