Lewis Hamilton büntetése után Valtteri Bottas örökölte meg a Forma-1-es Török Nagydíj pole-pozícióját, az első sorból még Max Verstappen indulhat majd.

Ahogy azt minden csapatnál szokás ilyenkor, a leintés után közlik a pilótával saját pozícióját, és vázolják neki, mi a helyzet körülötte. Van, akiknek a teljes sorrendet elmondják, mindez egyéni preferencia kérdése.

A Mercedes finn versenyzőjének is a fülére mondta versenymérnöke a Q3 végén a sorrendet, ám a rádiózásban volt egy érdekes elem. Riccardo Musconi a sorrend közlésekor a Red Bull hollandjára, Max Verstappenre Super Maxként hivatkozott. Az ominózus esemény a 21. másodperc környékén hallható.

Ez a megszólítás annak fényében érdekes, hogy a legelhivatottabb rajongói, illetve a mémoldalak szokták csak Super Maxként emlegetni a holland pilótát. Így felmerülhet a kérdés, hogy vajon a bajnoki rivális csapatnál valóban meghúzódik-e titokban egy Verstappen-szurkoló. A név eredete egyébként egy rajongói dal, melyet az elmúlt öt évben már 3,7 millióan hallgattak meg világszerte.