Nagy-Britannia

The Guardian: “Lewis Hamilton bebiztosította a helyét a Forma-1 történelmében az Eifel Nagydíjon elért győzelmével, mellyel beállította Michael Schumacher 91 sikert számláló rekordját. Ugyanakkor ez a győzelem több volt száraz statisztikánál, mert bár ugyanolyan irgalmatlan és klinikai pontosságú volt, mint minden korábbi siker, mégis egy nagyon emberi teljesítmény állt mögötte, melyet a világbajnok világossá is tett.”
Daily Mail: “Lewis Hamilton beállította Michael Schumacher 91 futamgyőzelemből álló rekordját, miután meggyőző teljesítménnyel nyerte meg a vasárnapi Eifel Nagydíjat a Nürburgringen.”

Spanyolország

Marca: “Lewis Hamilton Forma-1-es pályafutása 91. győzelmét aratta vasárnap a Nürburgringen. De ez nem csak egy volt a sok közül. Ez az volt, ami ahhoz kellett, hogy utolérje az örökranglistán a hétszeres világbajnok Michael Schumachert. Persze csak idő kérdése volt, de a németországi helyszín még nagyobb jelentőséget tulajdonított ennek a teljesítménynek.”
La Vanguardia: “Hamilton megsemmisített egy újabb Forma-1-es mítoszt.”

Franciaország

Le Figaro: “A 91-es szám szédítő, de jól szemlélteti mindkét férfi teljesítményét, két egymástól különböző időszakban. Hamilton két hét múlva, a Portugál Nagydíjon egyeduralkodóvá válhat a futamgyőzelmek szempontjából.”

Svájc

Blick: “Lewis Hamilton beállította Michael Schumacher rekordját! A brit címvédő a 261. versenyén 91. futamgyőzelmét aratta, ráadásul a Nürburgringen, nagyon közel Kerpenhez, ahol a legendás német versenyző felnőtt. A hatszoros világbajnok nem hagyott kétséget a sikere felől a feketére festett Ezüstnyíl volánja mögött.”