Jövőre lesz egy kis átrendeződés a Forma-1-ben: a Ferraritól távozik Sebastian Vettel, az ő helyére Carlos Sainz érkezik a McLarentől, míg a wokingiak Daniel Ricciardót igazolták le a Renault-tól.

Vettel azóta megtalálta a helyét a Racing Point/Aston Martinnál, a Renault visszahozza Fernando Alonsót a Forma-1-be, így sokan pedzegetni kezdték, hogy a cseréket, vagy legalább azok egy részét akár már idén le lehetne bonyolítani, hadd szokja mindenki az új csapatát.

A McLaren vezérigazgatója, Zak Brown azonban világossá tette, hogy hallani sem akarnak erről a megoldásról. “Elégedettek vagyunk az idei felállásunkkal. Elégedettek vagyunk mindenki más idei felállásával is” – fogalmazott Brown.

“Két olyan versenyzőnk van, akik kiváló munkát végeznek, míg más csapatoknál van egy kis felfordulás. Mi folytatni szeretnénk a jelenlegi harmonikus viszonyt.”

“Ha egyáltalán elgondolkoznánk azon, hogy változtassunk ezen, abból talán csak más csapatok profitálnának, akiknek garázsa jelenleg destabilizált állapotban van.”